De allermooiste dinnerplate dahlia's

Swipe to the left
De allermooiste dinnerplate dahlia's
20 juni 2018 Geen reacties

Dinnerplate dahlia's zijn erg populair en dat is logisch omdat 1 enkele bloem al veel decoratieve waarde heeft. De bloemen zijn enorm groot en wordt daardoor vergeleken met een dinerbord. We hebben een mooi overzicht samengesteld van de mooiste dinnerplate Dahlia's. Geniet ervan!

Dahlia Café au Lait

Dahlia Café au Lait is een van de populairste dinnerplate Dahlia's geworden omdat ze vaak worden gebruikt voor huwelijksfeesten. De kleur is erg zacht en kan variëren van lichtroze tot crème en lichtbruin. Een zeer luxe uitstraling!

dahlia cafe au lait

 

Dahlia Kelvin Floodlight

Dahlia Kelvin Floodlight is een felgekleurde dinnerplate dahlia. De vrolijke gele kleur van de enorme bloem is zeer indrukwekkend. Slechts 1 korte bloem in een vaas en je hebt een geweldige tafeldecoratie.

dahlia Kelvin Floodlight

 

Dahlia Vassio Meggos

Een zeer romantische kleur heeft dinnerplate dahlia Vassio Meggos. Zachtroze en lila pasteltinten op sierlijk krullende bloembladen. We willen graag een veld vol van deze Vassio Meggos en elke dag bloemen plukken.

Dahlia Vassio Meggos

 

Nog veel meer soorten dinnerplate dahlia's zijn verkrijgbaar in onze webshop. Wij verkopen dahliaknollen van januari tot en met juni, vers vanaf onze kwekerij in Holland. De beste planttijd is tussen eind april en half juni. Dahia's bloeien in de tuin van juli tot en met de eerste vorst in october of november.

 

Dinnerplate dahlias