Roze Dahlia Top 10

Roze Dahlia Top 10
Geplaatst in: Dahlia

Fleur op door onze roze dahlia's

Van roze word je gelukkig, het kalmeert. Ook heeft roze eindeloze combinatiemogelijkheden. Roze is de lievelingskleur van de bezoekers op onze webshop. Vandaar dat we voor jullie een top 10 met de meest populaire roze bloemen hebben gecreëerd. Perfect voor een roze boeket of juist in kleine vaasjes bij elkaar.

 

Dahlia Cafe au Lait

1 Dahlia Cafe au Lait

De creme-roze Café au Lait is veruit de populairste bloem in ons assortiment. Ze is vooral populair voor de aankleding van huwelijksfeesten en evenementen. De kleuren zijn erg licht en kunnen variëren van lichtroze tot crème en lichtbruin. Erg chic!

 

Dahlia Wizard of Oz

2 Dahlia Wizard of Oz

De lichtroze bloem Wizard of Oz is een schattige pompondahlia. Erg geliefd op Instagram vanwege de babyroze kleur in combinatie met de kleine bolvormige bloemen.De dahliaplanten geven lekker veel bloemen en versieren je tuin met hun suikerspinachtige uiterlijk.

 

Dahlia Islander

3 Dahlia Islander

De apricot-roze bloem Islander is een sprekende en feestelijke toevoeging aan elke tuin. De bloemblaadjes krullen een klein beetje naar achteren wat een prachtige vertoning creëert. De dahlia Islander heeft erg veel weg van een pioenroos.

 

Dahlia Frost Nip

4 Dahlia Frost Nip

De Frost Nip is een unieke verschijning. De variërende kleuren van de bloemen geeft de plant een verassend karakter. Dankzij de verschillende kleurtonen heeft de bloem eindeloze combinatie mogelijkheden. Echt een pareltje!

 

Dahlia Shiloh Noelle

5 Dahlia Shiloh Noelle

De Shiloh Noelle is een van de meest bijzonder dinnerplate dahlia’s die we ooit hebben gekweektDe reusachtige bloem lijkt op een lichtere, paarse versie van de beroemde dahlia 'Cafe au Lait'. Iedereen die haar in levende lijve ziet is verkocht. Ze is nog niet zo populair maar we denken dat zij prima de opvolger kan zijn van dahlia Cafe au Lait.

 

Dahlia Jowey Winnie

6 Dahlia Jowey Winnie

De Jowey Winnie is een van onze persoonlijke favorieten. Steeds meer liefhebbers ontdekken dit bijzondere soortje. Meneer Weyts heeft deze bloem veredeld en komt graag bij ons langs om te kijken hoe het met zijn Winnie gaat. Dahlia Jowey Winnie is een prima snijbloem.

 

Dahlia Penhill Watermelon

7 Dahlia Penhill Watermelon

De Penhill Watermelon heeft de perfecte kleur. De naam verklapt het al, de kleur is namelijk hetzelfde als die van een watermeloen. Het heeft variërende tinten roze en koraal. Bovendien geven de gekrulde bloemblaadjes een opgewekte vertoning aan de plant. Dankzij de perfecte kleur zijn er eindeloze combinatiemogelijkheden met zowel harde kleuren als zachte kleuren.

 

Dahlia Fluffles

8 Dahlia Fluffles

De lichtroze bloem Fluffles heeft een sprookjesachtige uitstraling. De bloemen zijn lila met een roze accent en hebben een vleugje crème in het midden. Fluffles groeit met lange stelen, ideaal als snijbloem voor boeketten. Dus een must have voor pluktuinen. 

 

Dahlia Sweet Nicole

9 Dahlia Sweet Nicole

De Sweet Nicole ziet eruit als een aardbei-vanille sorbetijsje. De strepen en spetters maken het een buitengewone verschijning. Het zal daarom zeker de aandacht trekken in je tuin. De bloem wordt ook wel de koning van de zomerbloeiende knollen genoemd. Bovendien is de bloem ideaal als snijbloem.

 

Dahlia Fancy Pants

10 Dahlia Fancy Pants

De Fancy Pants is een onvergetelijke verschijning. Alleen al vanwege de leuke naam wil je ze toch hebben. De bloemetjes zijn heel vrolijk. Bovendien is de bloem erg populair onder de vlinders en bijen, doordat de hartjes open zijn.

Vanaf 1 januari 2022 zijn alle 120 soorten weer op voorraad voor levering in april 2022.

Login of maak een account zodat je alvast je wensenlijst kunt maken. En zorg dat je staat ingeschreven voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws.

 

Laden...