Soon

Boek Liefde voor Dahlia's - NL

Met onze kleurrijke foto's en de sprekende teksten van Katja Staring is het gelukt om een heerlijk dahliaboek te maken. Katja hebben we leren kennen op onze dahliavelden en is een ervaren buitenjournalist en oprichter van Daily Greenspiration. Samen verspreiden we graag de liefde voor bloemen en de natuur!

DE DAHLIA - Ze heeft iets bijzonders. Ze is een excentrieke diva, maar ook een wiskundig wonder. De dahlia is een bloem die in het oog springt. Ze heeft duizenden gezichten, evenzovele gedaantes, vertoont zich in talloze kleuren en excentrieke vormen. En ze geeft maandenlang alles wat ze heeft! 

Stilletjes zijn er de afgelopen jaren duizenden nieuwe soorten bijgekomen. Kleine pompons, kolossale schotels, wufte cactussen en ingetogen sterren. Dit boek laat ze in hun volle glorie zien, en belicht alle facetten – van de geschiedenis tot de duurzame kweek, van veredeling tot de passie, geïllustreerd met kleurrijke, liefdevolle en sensationele foto’s!

Kortom een dahliaboek van 224 pagina's vol:
- Inspiratie
- Tips
- Interviews
- Diy's
- en natuurlijk heel veel kleurrijke dahlia foto's

 

Let op: het boek wordt geleverd vanaf 25 augustus en kan niet worden besteld in combinatie met andere producten omdat deze vanaf een andere locatie wordt verstuurd!

Op voorraad
€ 29,99

FAM Flower Farm

 

Direct van onze familiekwekerij uit Holland
De beste kwaliteit bollen en knollen
Gratis thuisbezorgd vanaf
€ 35,-
Onze pakketten zijn een cadeautje om te ontvangen
Gratis magazine dahlia order
Meer informatie
Type product Accessoires