Bezoek ons

Bezoek ons

Boek hier een bezoek aan onze Flower Farm

Onze flowerfarm is helaas niet openbaar toegankelijk! Omdat we toch graag onze bloemenvelden met je willen delen, bieden we in het dahlia- en in het tulpenseizoen wel een aantal mogelijkheden om onze Flower Farm te bezoeken op basis van reservering en alleen wanneer de velden bloeien.

Andere tijden in het jaar bloeien er geen bloemen en zijn wij te druk met onze werkzaamheden op het land en in de schuur om bezoekers te ontvangen. Het werk op de Farm is immers nooit klaar :-) 


Wanneer kan ik jullie bloemenvelden bezoeken?

Moeder natuur bepaalt ieder jaar opnieuw wanneer de bloemen precies gaan bloeien en dat kan jaarlijks zomaar een paar weken verschillen. 

  • De dahlia's bloeien* van half augustus tot begin september. Bezoek voor het dahlia seizoen 2018 is helaas niet meer mogelijk!
  • De narcissen bloeien* van eind maart tot eind april.
  • De tulpen bloeien* vanaf half april tot half mei. Het reserveren van een bezoek voor het tulpen seizoen 2019 is binnenkort mogelijk. 

Bekijk hieronder welke bezoekdata mogelijk zijn. Tijdens het bloeiseizoen zullen we eventueel extra bezoek opties toevoegen.

Abonnees van onze nieuwsbrief krijgen voorrang bij het maken van een reservering. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

FAM Flower Farm Marlies & Linda

     

     De locatie van het bezoek is altijd in de buurt van Lisse (Zuid-Holland) en Keukenhof.

     Het exacte adres ontvang je na boeking.

     Het zou leuk zijn om je te ontmoeten, hopelijk tot dan!

     Groetjes, Marlies & Linda

Fotocredit: lossebloemen.nl

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Bezoek
    € 40,00
  2. Fotoshoot
    € 150,00

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren