Bezoek ons

Bezoek ons

Boek hier een bezoek aan onze Flower Farm

Onze flowerfarm is helaas niet openbaar toegankelijk. Omdat we toch graag onze bloemenvelden met je willen delen, bieden we in het dahlia- en narcissen- en tulpenseizoen wel een aantal mogelijkheden om onze Flower Farm te bezoeken op basis van reservering en alleen wanneer de velden bloeien.

Andere tijden in het jaar bloeien er geen bloemen en zijn wij te druk met onze werkzaamheden op het land en in de schuur om bezoekers te ontvangen. Het werk op de Farm is immers nooit klaar :-) 


Wanneer kan ik jullie bloemenvelden bezoeken?

Moeder natuur bepaalt ieder jaar opnieuw wanneer de bloemen precies gaan bloeien en dat kan jaarlijks zomaar een paar weken verschillen. 

In de omgeving van onze farm zijn er helaas weinig alternatieven voor een georganiseerd bezoek aan de bloemenvelden. Foto's maken voor de velden kan natuurlijk altijd, maar als je in het veld wilt fotograferen dan heb je echt toestemming nodig van de kweker. 

Fotoshoots & locatie huur

Wil je een fotograaf meenemen of wil je als fotograaf een reportage komen maken met je klanten, boek dan een bezoek op een van de beschikbare data voor het totale aantal personen dat aanwezig is bij de fotoshoot. Voor de fotograaf geldt het normale bezoektarief.

Wil je met een groep groter dan 10 personen komen of wil je onze lokatie huren voor reportages of filmopnames, stuur dan een e-mail naar: info@famflowerfarm.com

FAM Flower Farm Marlies & Linda

     

     De locatie van het bezoek is altijd in de buurt van Lisse (Zuid-Holland) en Keukenhof.

     Het exacte adres ontvang je een aantal dagen voor je bezoek per e-mail.

     Het zou leuk zijn om je te ontmoeten, hopelijk tot dan!

     Groetjes, Marlies & Linda

       Fotocredit: lossebloemen.nl