Dahliaknollen

Dahliaknollen

Vanaf 1 januari 2021 gaat onze dahliawebshop weer open!

Wil je meer weten over dahlia's, download dan het gratis
Dahlias-voor-Dummies handboekje!

Neem ook eens een kijkje op ons blog

Producten 1-100 van 105

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Dahlia Boek - kado box
    Aanbiedingsprijs € 45,00 Normale prijs € 52,90

Producten 1-100 van 105

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dahlia knollen rechtstreeks van de kwekerij

Onze dahlia knollen komen uit eigen kwekerij en wij garanderen top kwaliteit. Dahlia’s zijn hele makkelijke en dankbare planten in de tuin. Vanuit 1 dahlia knol (ook wel dahliabol of bloembol genoemd) groeit 1 grote plant die wel tientallen bloemen geeft. Hoe meer bloemen je van de plant knipt hoe meer nieuwe knoppen weer gaan bloeien. Je kunt uitgebloeide bloemen wegknippen of juist verse bloemen snijden en in huis of op de tuintafel zetten, dan kan je dubbel van ze genieten. Dahlia knollen hebben weinig verzorging nodig. Ze bloeien vanaf juli tot de eerste vorst invalt in oktober of november.

Dahlia knollen online bestellen

Het is heel eenvoudig om bij ons dahlia knollen online te bestellen. Wij leveren deze per post aan huis zodra het tijd is om de dahlia knollen te planten (eind april/begin mei) in een fijne cadeauverpakking. Uiteraard ontvang je daarbij een uitgebreide plant instructie. Onze webshop met bloembollen bevat niet alleen dahlia knollen, maar ook tulpenbollen en narcissen bollen. Onze webshop bevat een assortiment van zo’n 80 verschillende soorten dahlia’s die je online kunt bestellen. Wij hebben dahlia knollen te koop die hele kleine bloemen geven maar ook grote XXL bloemen, dit zijn de zogenaamde dinnerplate dahlia’s. Er zijn dahlia’s in verschillende lengten maar ook in heel veel verschillende verschijningsvormen zoals: pompon, bal dahlia, dubbelbloemige of enkele dahlia, decoratief en cactus dahlia. Dahlia knollen worden ook wel dahlia bollen of dahlia bloembollen genoemd.

Wanneer dahlia knollen planten?

Dahlia’s zijn geweldige zomerbloeiers die oorspronkelijk uit Mexico komen. Ze houden van warmte dus geef ze een zonnig plekje en plant ze niet te diep. De beste planttijd is als de kans op vorst voorbij is in het voorjaar (april/mei of begin juni).

Wil je meer weten over dahlia knollen, lees dan ook onze blogs:

- Hoe bewaar ik mijn dahlia knollen in de winter?

- De allermooiste dinnerplate dahlia’s

- Inspiratie met dahlia’s uit eigen tuin gesneden

Volg ons verhaal

Als je ons volgt op Instagram of Facebook kun je het verhaal over onze dahlia knollen, onze kwekerij en de seizoenen volgen. Geniet van de prachtige bloemenvelden. Ook geven wij handige tuin tips en lichten we speciale variëteiten uit. Op Pinterest kan je alle mooie dahlia foto’s makkelijk bekijken en pinnen op je eigen bord.