Tulpenbollen

Tulpenbollen

Kies nu uw favoriete tulpen- en narcissen bollen.
Wij verzenden uw doos vol bloemengeluk in oktober.

41 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

41 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tulpenbollen koop je rechtstreeks van de kweker bij FAM Flower Farm

Wij kweken alle tulpenbollen zelf en staan garant voor kwaliteit. Je ontvangt van ons een grote maat bol zodat je mooie volle bloemen kunt verwachten. Wij hebben verschillende soorten tulpenbollen te koop zoals enkele en dubbele tulpen, een- of meerkleurige en ook gefranjerde tulpen. Tulpenbollen geven een heerlijke lenteboost aan je tuin.

Tulpenbollen online bestellen

Het is heel eenvoudig om bij ons tulpenbollen online te bestellen. Wij leveren deze per post aan huis zodra het tijd is om de tulpenbollen te planten (vanaf oktober t/m december). Onze webshop met bloembollen bevat niet alleen tulpenbollen, maar ook narcissenbollen en dahliaknollen. Deze voorjaarsbloeiers en zomerbloeiers zijn de meest populaire bloembollen en knollen voor de tuin.

Tulpenbollen planten

Tulpenbollen plant je in het najaar, in de periode van oktober tot en met december. Alle voeding zit al in de tulpenbol, dus het kan bijna niet misgaan. Plant tulpenbollen in groepen bij elkaar in perken of juist verdeeld in de border. Tulpen doen het ook heel goed in potten. In de lente komen de tulpen op en kun je genieten van je bloementuin. Plant er lekker veel zodat je ook wat bloemen kunt afsnijden en er ook in huis van kan genieten.

Wil je meer weten over tulpenbloemen en tulpenbollen, lees dan ook onze blogs:

Wanneer moet ik tulpenbollen planten?
Hoe plant ik tulpenbollen?
Kan ik tulpenbollen in potten planten?
Hoe geniet ik zo lang mogelijk van bloemen?

Volg het verhaal van onze familie kwekerij

Als je ons volgt op Instagram of Facebook kun je het verhaal over onze tulpenbollen, onze kwekerij en de seizoenen volgen. Geniet van de prachtige Hollandse bloemenvelden. Ook geven wij handige tuintips en lichten we speciale variëteiten uit. Op Pinterest kan je alle mooie tulpen foto’s makkelijk bekijken en pinnen op je eigen bord.