Zinnia Elegans Cresto! Peaches & Cream

Deze mix van pastelkleurige zinnia's is zeer geliefd bij vlinders en bijen maar wij zijn er zelf ook dol op. Zoals de naam al een beetje verklapt, hebben de bloemen populaire perzik- en crèmekleurige tinten. Zinnia Elegans Cresto! Peaches & Cream kan je volop blijven snijden en ze blijven bloemen geven. Zinnia's zijn ideale dubbelbloemige snijbloemen en kunnen niet ontbreken in je pluktuin. Ze zijn ook nog eens heel sterk in een vaas.

1 zakje ≈ 1 gram ≈ 160 zaden

Let op: de zaadzakjes van Zinnia Peaches & Cream worden niet geleverd in FAM zakjes zoals alle andere zaadzakjes, maar worden met de hand verpakt in een kleine blanco envelop.

Op voorraad
€ 3,95

Eenjarige bloemenzaden

Al onze bloemenzaden zijn geschikt als snijbloemen en worden ook door professionele bloementelers gebruikt. Een hoge kwaliteit staat voor een hoge kiemkracht en dus een hoog percentage dat zal bloeien. Ale zaden zijn eenjarig wat betekent dat er veel groeipower in zit: binnen 1 seizoen doorlopen ze alle stadia van zaadje naar plant met bloemen die weer zaden maken. De meeste bloemen geven maandenlang bloemen en vaak is het hoe meer je plukt hoe sneller ze groeien! Alle zaden zijn onbehandeld en ongecoat en ook geschikt als uitgangsmateriaal voor het kweken van biologische bloemen.

Plantinstructie:

- Plant in vochtig gemaakte grond waaraan de zaden kleven voor de beste kieming.
- Bedek de zaden met een dun laagje aarde van ca. 0,5 cm.
- Kweek in vruchtbare, goed waterdoorlatende grond.
- Geef ze een zonnige plek en voldoende bescherming tegen harde wind, eventueel ondersteunen.
- Regelmatig water geven.

Top de jonge Zinnia planten wanneer ze ca 30 cm hoog zijn voor betere vertakking van de plant en meer bloemproductie. Controleer of je de bloemen al kunt snijden door ze onderaan de steel vast te houden en te schudden, als de bloem wiebelt dan moet ze nog verder ontwikkelen.

Meer informatie
Type product Bloemenzaden
Kleur Roze
Planttijd mei-juni
Bloeitijd juli-oktober
Geschikt als snijbloem Ja
Bijen en vlinder lokker Ja
Plantdiepte 0,5 cm
Hoogte plant 90 cm
Inhoud 1 zakje ≈ 1 gram ≈ 160 zaden
Kiemtijd 1-2 weken
Groeitijd tot bloei 10-13 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!