Ons boek 'Liefde voor Dahlia's' komt eraan!

dahlia boek
Geplaatst in: Inspiratie, Dahlia, Tips

Met onze kleurrijke foto's en de sprekende teksten van Katja Staring is het gelukt om een heerlijk dahliaboek te maken. Katja hebben we leren kennen op onze dahaliavelden en is een ervaren buitenjournalist en oprichter van Daily Greenspiration. Samen verspreiden we graag de liefde voor bloemen en de natuur!

fotos boek dahlias

DE DAHLIA - Ze heeft iets bijzonders. Ze is een excentrieke diva, maar ook een wiskundig wonder. De dahlia is een bloem die in het oog springt. Ze heeft duizenden gezichten, evenzovele gedaantes, vertoont zich in talloze kleuren en excentrieke vormen. En ze geeft maandenlang alles wat ze heeft! De dahlia is weer helemaal terug.Met de opkomst van de kleinschalige farmer florists, die over de hele wereld ambachtelijk bloemen telen en die pracht delen op sociale media, heeft de bloem het cachet gekregen dat ze verdient.

Stilletjes zijn er de afgelopen jaren duizenden nieuwe soorten bijgekomen. Kleine pompons, kolossale schotels, wufte cactussen en ingetogen sterren. Dit boek laat ze in hun volle glorie zien, en belicht alle facetten – van de geschiedenis tot de duurzame kweek, van veredeling tot de passie, geïllustreerd met kleurrijke, liefdevolle en sensationele foto’s!

dahlia boek liefde voor dahlia's

Verschijningsdatum: 25 augustus 2020

‘De dahlia heeft mijn leven verrijkt. Door het maken van dit boek wil ik graag mijn passie delen en laten zien en voelen hoe veelzijdig en bijzonder dahlia’s zijn.' - Marlies Weijers

‘Wij doen niets liever dan de liefde voor bloemen verspreiden met #spreadtheloveforflowers.’ - Linda van der Slot

 

Prijs: € 29,99
218mm x 270mm, 224 bladzijden

Nederlandstalige editie: Liefde voor Dahlia's, ISBN: 978 90 8989 794 7
Engelstalige editie: The Joy of Dahlias ISBN: 978 90 8989 825 8
Terra Uitgeverij

Klik hier om ons dahlia boek nu al te bestellen, levering vanaf 25 augustus! 

Let op: het boek kan niet worden besteld in combinatie met andere producten
omdat deze vanaf een andere locatie wordt verstuurd!

Laden...