5x tulpen kopen bij kweker FAM Flower farm

Tulpen kopen
Bezig met laden...
5x tulpen kopen bij kweker FAM Flower farm

Misschien ken je ons al of ben je helemaal nieuw: bij ons vind je exclusieve dahlia’s, tulpen en narcissen die je zelf laat groeien. Ze zijn zo exclusief dat je ze waarschijnlijk nog niet eens kent! Plant de bollen in oktober of november en ze zullen in de lente uitbloeien tot een prachtige lentebloem. En wist je al dat je bij je bestelling ook het FAM Magazine ontvangt? Dit magazine staat vol inspiratie en handige tips! Kan je geen keuze maken uit al dat moois? We geven je graag wat tulpen-inspiratie.

Exclusieve tulpen

In ons assortiment exclusieve tulpenbollen vind je onder andere ‘Ice Cream’. Deze bijzondere tulp lijkt – zoals de naam al zegt – op een ijsje. Het bijzondere aan deze tulp is dat hij heel veel bloemblaadjes heeft; zelfs meer dan de dubbelbloemige tulp. Aan het begin van de bloei ziet de bloemknop van de ‘Ice Cream’ er frisgroen uit, maar snel daarna komt er een rozerode kleur tevoorschijn. Hoe langer de tulp bloeit, hoe meer witte bloemblaadjes groeien en hoe meer het gaat lijken op een ijsje met slagroom.

De 'Ice Cream' tulp is niet de enige bijzondere en exclusieve tulp in ons assortiment. Andere prachtige parels zijn:

- ‘Blushing Parrot’. Deze tulp is exclusief bij ons verkrijgbaar. Deze tulpen hebben een witte crème kleur met een roze blosje.
- De ‘Dreamtouch’ is een dubbelbloemige, grote tulp die soms roze en soms paars lijkt.
- De exclusieve 'Crunchy Cummins' tulp verandert tijdens de bloei van mat paars naar helder paars-roze.
- Met de ‘Pink Perfection Mix’ ontvang je 3 soorten tulpen die prachtig combineren.


Ice cream tulpCrunchy CumminsDreamtouch tulpBlushing parrot

Geef bloembollen cadeau

Bloembollen zijn niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om cadeau te geven! Met de FAM Flower Farm cadeaubon kan je de ontvanger zelf laten kiezen en met onze pakketten kan het tuinfeest beginnen. Belangrijk is dat je de bollen in het najaar plant, maar uiterlijk voor de kerst. Zo kun je in april genieten van een prachtige tulpentuin.