Zinnia Elegans Queeny Lime Orange

Zinnia Elegans Queeny Lime Orange is een echte toverbal qua kleur. Van Oranje-rood naar perzik-geel met limoengroen en een roze hartje. Nou deze eenjarige zomerbloeier kun je echt met iedere andere bloem combineren. Niet te zuinig snijden, dan blijven nieuwe bloemen volop komen. Dit zijn ideale snijbloemen en kunnen niet ontbreken in je pluktuin.

1 zakje ≈ 0,4 gram ≈ 50 zaden

Op voorraad
€ 3,95

Eenjarige bloemenzaden

Al onze bloemenzaden zijn geschikt als snijbloemen en worden ook door professionele bloementelers gebruikt. Een hoge kwaliteit staat voor een hoge kiemkracht en dus een hoog percentage dat zal bloeien. Ale zaden zijn eenjarig wat betekent dat er veel groeipower in zit: binnen 1 seizoen doorlopen ze alle stadia van zaadje naar plant met bloemen die weer zaden maken. De meeste bloemen geven maandenlang bloemen en vaak is het hoe meer je plukt hoe sneller ze groeien! Alle zaden zijn onbehandeld en ongecoat en ook geschikt als uitgangsmateriaal voor het kweken van biologische bloemen.

Plantinstructie:

- Plant in vochtig gemaakte grond waaraan de zaden kleven voor de beste kieming.
- Bedek de zaden met een dun laagje aarde van ca. 0,5 cm.
- Kweek in vruchtbare, goed waterdoorlatende grond.
- Geef ze een zonnige plek en voldoende bescherming tegen harde wind, eventueel ondersteunen.
- Regelmatig water geven.

Top de jonge planten wanneer ze ca 30 cm hoog zijn voor betere vertakking van de plant en meer bloemproductie. Controleer of je de bloemen al kunt snijden door ze onderaan de steel vast te houden en te schudden, als de bloem wiebelt dan moet ze nog verder ontwikkelen.

Meer informatie
Type product Bloemenzaden
Kleur Oranje
Planttijd mei-juni
Bloeitijd juli-oktober
Geschikt als snijbloem Ja
Bijen en vlinder lokker Ja
Plantdiepte 0,5 cm
Hoogte plant 75 cm
Inhoud 1 zakje ≈ 0,4 gram ≈ 50 zaden
Kiemtijd 1-2 weken
Groeitijd tot bloei 10-13 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!