Bloembol cadeau voor haar

Bloembol cadeau voor haar
Geplaatst in: Tulpenbollen

Het ideale cadeau voor haar

Op zoek naar een persoonlijke verjaardagscadeau of kerstcadeau? Of wil je iemand bedanken? Geef dan onze bloembollen cadeau! Van bloembollen kan de ontvanger een paar maanden lang genieten. Dit in tegenstelling tot een bos bloemen die slechts een week mee gaat. Bovendien help je zo ook de natuur; de bijen en vlinders zijn er namelijk dol op.

Onze bloembollen zijn van topkwaliteit: tulpen, narcissen en dahlia’s. Met passie geteeld, met zorg verpakt en met liefde verstuurd. Je kunt de bloembollen zelf selecteren. Of je kunt kiezen voor de speciaal samengestelde mixen. De mixen zijn met zorg samengesteld en bevatten verschillende soorten bloemenbollen van verschillende hoogtes. Hierdoor ontstaat er een mooi natuurlijk effect als je de bloembollen eerst met elkaar mengt. Wij leveren deze per post aan huis zodra het tijd is om de bollen/knollen te planten. Ook zit er bij elke bestelling het FAM-magazine inbegrepen. In het 64-pagina tellende FAM-magazine staat een planthandleiding, allerlei handige tips en volop inspiratie met de mooiste foto’s.

Pak jouw cadeau leuk in

Een cadeau is natuurlijk niet af zonder een leuke verpakking. Gelukkig staat FAM Flower Farm bekend om de leuke verpakkingen, je hoeft je dus geen zorgen maken! Ook is er een optie om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Klik hier voor meer informatie.


3 Populairste cadeau pakketten

Onze cadeau pakketten bevatten verschillende soorten bloembollen of dahliaknollen. Perfect op elkaar afgestemd. Van januari t/m mei kun je onze dahliaknollen cadeau geven en onze tulpenbollen en narcissenbollen versturen we in oktober en november. Om het makkelijker te maken hebben we de 3 populairste mixen voor jullie geselecteerd.


1. Mix Double Pink

Tulpen mix double pink

De Double Pink Mix bestaat uit een mix van 3 van onze favoriete dubbele roze tulpen:

Door de mix van hoogtes ontstaat er een mooi natuurlijk effect als je de tulpenbollen eerst met elkaar mengt (bv in een emmer) en vervolgens in de tuin plant.


2. Geurende Mix

Narcissen Geurende Mix

De Geurende Mix bestaat uit een heerlijke mix van 3 geurende narcissen:

De heerlijke geur van deze narcissen geeft een extra dimensie aan je tuin. Je ruikt straks vanzelf het voorjaar. Plant de narcissenbollen per soort bij elkaar of juist gemengd voor een speels effect.


3. Pink Party Mix

Tulpen Pink Pary mix

De Pink Party Mix bestaat uit een mix van 3 prachtige roze tulpen:

  • - 10 tulpenbollen van bijzondere verschijning tulp Ice Cream (kort)
  • - 10 tulpenbollen van pastelkleurige tulp Marit (middel-lang)
  • - 10 tulpenbollen van paars-roze gefranjerde tulp Crunchy Cummins (lang)

Je kunt de tulpenbollen bij elkaar planten in kleurgroepen en dezelfde hoogte bij elkaar of juist mixen. Voor een mooi natuurlijk effect meng je de tulpenbollen eerst met elkaar bijvoorbeeld in een emmer. Strooi ze daarna uit in de tuin en plant ze daar waar ze neervallen. Door de hoogteverschillen ontstaat een speels effect en kan het tuinfeest beginnen!


Cadeaubon

Heb je geen passend cadeau kunnen vinden? Verras dan een vriend, vriendin of andere dierbare met een cadeaubon van FAM Flower Farm. Je kiest zelf het bedrag dus je zit altijd goed! Je kunt deze digitaal toesturen en eventueel zelf uitprinten of we sturen de cadeaubon per post inclusief het FAM Magazine en een set ansichtkaarten.

Kies nu je favoriete narcissen- en tulpenbollenmixen. Wij verzenden de doos vol bloemengeluk binnen enkele dagen.

 

Laden...