De allermooiste dinnerplate dahlia's

De allermooiste dinnerplate dahlia's
Bezig met laden...
De allermooiste dinnerplate dahlia's

Maak een grootse indruk met deze gigantische bloemen!

Dinnerplate dahlia's zijn erg populair en dat is logisch omdat 1 enkele bloem al veel decoratieve waarde heeft. De bloemen zijn enorm groot en wordt daardoor vergeleken met een dinerbord. Het is één van de meest bijzondere dahlia's. We hebben een mooi overzicht samengesteld van de mooiste dinnerplate dahlia's. Geniet ervan!

Dahlia Café au Lait

Dahlia Café au Lait is een van de populairste dahlia's geworden, omdat ze vaak worden gebruikt voor huwelijksfeesten. De kleur is erg zacht en kan variëren van lichtroze tot crème en lichtbruin. Een zeer luxe uitstraling!

dahlia cafe au lait

Dahlia Kelvin Floodlight

Dahlia Kelvin Floodlight is een felgekleurde dahlia. De vrolijke gele kleur van de enorme bloem is zeer indrukwekkend. Slechts 1 korte bloem in een vaas en je hebt een geweldige tafeldecoratie.

dahlia Kelvin Floodlight

Dahlia Vassio Meggos

Een zeer romantische kleur heeft dinnerplate dahlia Vassio Meggos. Zachtroze en lila pasteltinten op sierlijk krullende bloembladen. We willen graag een veld vol van deze Vassio Meggos en elke dag bloemen plukken.

Dahlia Vassio Meggos

Nog veel meer soorten dinnerplate dahlia's zijn verkrijgbaar in onze webshop. Wij verkopen dahliaknollen van januari tot en met juni, vers vanaf onze kwekerij in Holland. De beste planttijd is tussen eind april en half juni. Dahia's bloeien in de tuin van juli tot en met de eerste vorst in october of november.

Wil je meer weten over dahliaknollen, lees dan ook onze blogs:

Volg het verhaal van onze familie kwekerij

Als je ons volgt op Instagram of Facebook kun je het verhaal over onze tulpenbollen, onze kwekerij en de seizoenen volgen. Geniet van de prachtige Hollandse bloemenvelden. Ook geven wij handige tuintips en lichten we speciale variëteiten uit. Op Pinterest kan je alle mooie tulpen foto’s makkelijk bekijken en pinnen op je eigen bord.

Dinnerplate dahlias