Tulpenvelden

Tulpenvelden

Welkom in onze tulpenvelden!

We verwelkomen je met koffie/thee en stroopwafels op onze prachtige tulpenvelden nabij Keukenhof. Je mag lekker de velden in en er is voldoende tijd om de mooiste foto’s te maken. Wij zorgen voor mooie bossen tulpen die je kunt gebruiken bij de fotografie. Er zijn ook verschillende leuke accessoires en rekwisieten beschikbaar, zoals manden, gieters, hoeden, onze roze fiets, klompen enz. Natuurlijk maken wij ook graag foto's van jou of je groep. Tijdens het bezoek leggen we uit hoe het groeien en bloeien van de tulpenbollen en bloemen op onze kwekerij in zijn werk gaat.  

Zo werken we:

♥ Per bezoek laten we maximaal 15 personen toe zodat je rustig foto’s kunt maken.
♥ Het bezoek gaat altijd door, alleen bij extreme regen of onweer wordt het bezoek verschoven naar een later moment liefst op dezelfde dag, hierover houden we uiteraard contact. Het kan altijd nat of modderig zijn op het veld dus laat de hoge hakken maar beter thuis
♥ De prijs is 40 Euro per persoon incl. koffie of thee, stroopwafels en een bos tulpen. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis, voor kinderen tussen 4-12 jaar rekenen we 20 Euro per persoon.
♥ De locatie van het bezoek is altijd in de buurt (max 12 km) van Lisse en de Keukenhof. Het exacte adres ontvang je een aantal dagen voor je bezoek per e-mail.
♥ Duur van het bezoek: 1,5 uur
♥ Bekijk hieronder de beschikbare data

Fotoshoots & locatie huur

Wil je een fotograaf meenemen of wil je als fotograaf een reportage komen maken met je klanten, boek dan een bezoek op een van de beschikbare data voor het totale aantal personen dat aanwezig is bij de fotoshoot. Voor de fotograaf geldt het normale bezoektarief.

Wil je met een groep groter dan 10 personen komen of wil je onze lokatie huren voor reportages of filmopnames, stuur dan een e-mail naar: info@famflowerfarm.com

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren