Tulpenvelden

Tulpenvelden

Welkom in onze tulpenvelden!

We verwelkomen je met koffie/thee en stroopwafels op onze prachtige tulpenvelden nabij Keukenhof. Je mag lekker de velden in en er is voldoende tijd om de mooiste foto’s te maken. Wij zorgen voor mooie bossen tulpen die je kunt gebruiken bij de fotografie. Er zijn ook verschillende leuke accessoires en rekwisieten beschikbaar, zoals manden, gieters, hoeden, onze roze fiets, klompen enz. Natuurlijk maken wij ook graag foto's van jou of je groep. Tijdens het bezoek leggen we uit hoe het groeien en bloeien van de tulpenbollen en bloemen op onze kwekerij in zijn werk gaat.  

Zo werken we:

♥ Per bezoek laten we maximaal 15 personen toe zodat je rustig foto’s kunt maken.
♥ Het bezoek gaat altijd door, alleen bij extreme regen of onweer wordt het bezoek verschoven naar een later moment liefst op dezelfde dag, hierover houden we uiteraard contact. 
♥ Het kan altijd nat of modderig zijn op het veld dus laat de hoge hakken maar beter thuis
♥ De prijs is 40 Euro per persoon incl. koffie of thee, stroopwafels en een bos tulpen. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis, voor kinderen tussen 4-12 jaar rekenen we 20 Euro per persoon.
♥ De locatie van het bezoek is altijd in de buurt (max 12 km) van Lisse en de Keukenhof. Het exacte adres ontvang je een aantal dagen voor je bezoek per e-mail.
♥ Duur van het bezoek: 1,5 uur
♥ Bekijk hieronder de beschikbare data & boek!

Fotoshoots & locatie huur

Fotoshoot met eigen fotograaf
Wil je een fotograaf meenemen of wil je als fotograaf een reportage komen maken met je klanten, boek dan een bezoek op een van de beschikbare data voor het totale aantal personen dat aanwezig is bij de fotoshoot. Voor de fotograaf geldt het normale bezoektarief.

Fotoshoot via ons boeken
Wil je gebruik maken van onze vaste fotografe Lilian, dan hoef je geen bezoektarief te betalen voor haar. De prijs voor een fotoshoot van 1 tot 6 personen is 150 euro voor 15 foto's. Leg contact met Lilian om de datum te overleggen en eventuele andere wensen: Lilian Fotografie 

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Onze voorwaarden:


♥ Het bezoek gaat altijd door, alleen bij extreme regen of onweer wordt het bezoek verschoven naar een later moment liefst op dezelfde dag, hierover houden we uiteraard contact. Mocht het niet lukken om het bezoek op een ander moment in te plannen, dan ontvang je het volledige bedrag van de reservering terug.
♥ Mochten de tulpenvelden onverhoopt veel vroeger of later bloeien dan normaal, dan proberen we uiteraard jouw reservering om te zetten. Indien deze datum niet haalbaar is, dan krijg je het volledige bedrag van de boeking teruggestort. FAM Flower Farm is niet aansprakelijk voor eventuele reeds gemaakte reis- en verblijfkosten of andere onkosten.

Annulering:
♥ Annulering is alleen mogelijk tot 10 dagen voorafgaand aan de bezoekdatum. We storten dan het bedrag terug minus 5 euro administratiekosten per persoon.
♥ Annulering binnen 0 tot 10 dagen voorafgaand aan je bezoekdatum is helaas niet mogelijk. We kunnen in het hoogseizoen een zeer gelimiteerd aantal mensen ontvangen op ons veld dus rekenen op je komst. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen, laat het ons dan weten per e-mail.