Ammi Green Mist

Ammi Green Mist begin met limoengroene bloemen die geleidelijk opengaan naar groenwit. De schermbloemen lijken wel kanten kleedjes en de bladeren op veertjes! De bijen en vlinders weten ze ook te vinden. Ammi's zijn ideale snijbloemen die door haar neutrale kleur in ieder boeket past. In het Nederlands wordt de eenjarige zomerbloeier ook wel witte Dille genoemd.

1 zakje ≈ 0,15 gram ≈ 200 zaden

Op voorraad
€ 2,95

Eenjarige bloemenzaden

Al onze bloemenzaden zijn geschikt als snijbloemen en worden ook door professionele bloementelers gebruikt. Een hoge kwaliteit staat voor een hoge kiemkracht en dus een hoog percentage dat zal bloeien. Ale zaden zijn eenjarig wat betekent dat er veel groeipower in zit: binnen 1 seizoen doorlopen ze alle stadia van zaadje naar plant met bloemen die weer zaden maken. De meeste bloemen geven maandenlang bloemen en vaak is het hoe meer je plukt hoe sneller ze groeien! Alle zaden zijn onbehandeld en ongecoat en ook geschikt als uitgangsmateriaal voor het kweken van biologische bloemen.    

Plantinstructie:

- Plant in vochtig gemaakte grond waaraan de zaden kleven voor de beste kieming.
- Bedek de zaden met een dun laagje aarde van ca. 0,5 cm.
- Kweek in vruchtbare, goed waterdoorlatende grond.
- Geef ze een zonnige plek en voldoende bescherming tegen harde wind, eventueel ondersteunen.
- Regelmatig water geven

Je kunt Ammi 's ook in het najaar planten, de stelen zullen dan een stuk langer worden (ca 150 cm) dan wanneer je in het voorjaar zaait (ca 80 cm). Zaai meteen op de plaats waar je ook de bloemen wilt hebben. Je kunt ze later niet meer verplanten omdat ze een penwortel hebben. De zaadjes van Ammi zijn superklein, je krijgt er dan ook extra veel. Zaai ze niet te zuinig en zodra ze opkomen kan je ze uitdunnen om overbevolking te voorkomen.

Meer informatie
Type product Bloemenzaden
Kleur Wit
Planttijd april-juni
Bloeitijd juli-september
Ook wel genaamd: Akkerscherm, Toothpick weed, Bishop's weed
Geschikt als snijbloem Ja
Bijen en vlinder lokker Ja
Plantdiepte 0,5 cm
Hoogte plant 80 cm
Inhoud 1 zakje ≈ 0,15 gram ≈ 200 zaden
Kiemtijd 2-3 weken
Groeitijd tot bloei 11-14 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!