Bloembollen Aanbieding

Producten 1-20 van 38

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Producten 1-20 van 38

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Bloembollen aanbieding

"Voordelige bloembollen aanbiedingen. Direct vanuit onze kwekerij verstuurd naar huis. Op=op."

We hebben regelmatig aanbiedingen op allerlei verschillende soorten bloembollen. Ook zijn er vaak kortingen op bloembollenpakketen en -mixen. Onze bloembollen pakketten bevatten verschillende soorten bloembollen. Perfect op elkaar afgestemd. We hebben mixen die bestaan uit verschillende kleuren maar ook met dezelfde kleur en zelfs met de heerlijkste geuren.

Bloembollen Aanbiedingen

Bloembollen bestellen

Bij FAM Flower Farm kun je gemakkelijk bloembollen online bestellen. Wij leveren deze per post aan huis zodra het tijd is om de bollen te planten. Ook zit er bij elke bestelling het FAM-magazine inbegrepen. In het 64-pagina tellende FAM-magazine staat een planthandleiding, allerlei handige tips en volop inspiratie met de mooiste foto’s. We hebben een uitgebreid assortiment aan tulpenbollen, narcissenbollen, dahliaknollen en bloemenzaden. Onze bloembollen zijn zeer geliefde voorjaarsbloeiers en zomerbloeiers die elke tuin transformeren naar een feestje. Bekijk ook onze bloembollen pakketten.  

Wanneer zijn er bloembol aanbiedingen?

We hebben bloembollen te koop in twee verschillende periodes. Vanaf 1 juli t/m 1 december zijn er regelmatig aanbiedingen op tulpenbollen, narcissenbollen en bloembollen pakketten. En vanaf 1 januari t/m 1 juni zijn er regelmatig aanbiedingen op dahliaknollen. Alle tulpenbollen, narcissenbollen en dahliaknollen worden gekweekt in onze kwekerij in Lisse.

Wanneer narcissenbollen, tulpenbollen en dahliaknollen planten?

Tulpenbollen en narcissenbollen

Tulpenbollen en narcissenbollen houden van de kou, ze hebben het zelfs nodig om te kunnen gaan bloeien. Daarom kunnen de bollen het beste worden geplant in het najaar in de maanden oktober, november of december. Maar let op plant de tulpen/narcissen niet te laat (na 15 december), de tulpenbollen/narcissenbollen moeten hun wortels kunnen maken voordat de strenge vorst invalt. Zowel de tulpenbollen als de narcissenbollen zijn van een groot formaat zodat je mooie volle tulpen en narcissen kunt verwachten. Narcissen zijn vroege voorjaarsboeiers en tulpen zijn late voorjaarsbloeiers. We kunnen niet wachten! Ook de net ontwakende bijen en vlinders zullen je tuin weten te vinden!

Dahliaknollen

Dahlia’s zijn geweldige zomerbloeiers die oorspronkelijk uit Mexico komen. Ze houden van warmte. De knollen groeien in bijna elke grondsoort. De grond moet alleen wel goed doorlatend zijn en vooral niet te droog zijn. Plant de knol ongeveer 2 cm onder de oppervlakte. Hierdoor voelt de knol de warmte van de zon.

De ideale planttijd is in het voorjaar als de kans op vorst voorbij is. Dus vanaf half mei of tot uiterlijk half juni.

Wanneer gaan de bloembollen bloeien?

Narcissen bloeitijd

In de maanden februari t/m april staan de narcissen in bloei. Toeristen vanuit de hele wereld en eigen land reizen naar de wereldberoemde bloemenvelden in Lisse. Maar waarom zou je helemaal naar Lisse reizen, als je de narcissen in je eigen tuin kunt laten bloeien.

Tulpen bloeitijd

In de maanden april t/m mei staan de tulpen in bloei. Tulpenvelden zijn de populairste bloemenvelden in Nederland.

Dahlia bloeitijd 

Dahlia’s boeien vanaf juli t/m augustus tot aan de eerste nachtvorst in oktober of november. Onze favoriete tijd van het jaar!

Het ideale cadeau voor haar

Op zoek naar een persoonlijke verjaardagscadeau of kerstcadeau? Of wil je iemand bedanken? Geef dan onze bloembollen cadeau! Van bloembollen kan de ontvanger een paar maanden lang genieten. Dit in tegenstelling tot een bos bloemen die slechts een week mee gaat. Bovendien help je zo ook de natuur; de bijen en vlinders zijn er namelijk dol op.

Een cadeau is natuurlijk niet af zonder een leuke verpakking. Gelukkig staat FAM Flower Farm bekend om de leuke verpakkingen, je hoeft je dus geen zorgen maken! Ook is er een optie om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Klik hier voor meer informatie.

Wil je meer weten over onze bloembollen, lees dan ook onze blogs:

Volg het verhaal van onze familie kwekerij

Als je ons volgt op Instagram of Facebook kun je het verhaal over onze dahliaknollen, onze kwekerij en de seizoenen volgen. Geniet van de prachtige Hollandse bloemenvelden. Ook geven wij handige tuintips en lichten we speciale variëteiten uit. Op Pinterest kan je alle mooie tulpen foto’s makkelijk bekijken en pinnen op je eigen bord.