Voorjaarsbloeiers Top 10

Voorjaarsbloeiers Top 10
Bezig met laden...
Voorjaarsbloeiers Top 10

Geef je tuin een lenteboost

Na de sombere winterperiode smacht je naar de lente. De eerste zonnestralen geven je een warm en opgeladen gevoel. Overal in de omgeving bloeien tulpen en narcissen. Wat natuurlijk het lentegevoel compleet maakt. Geniet nog meer van het lentegevoel en plant bloembollen in je eigen tuin. Onze tulpenbollen en narcissenbollen komen van onze eigen kwekerij. Perfect om je tuin op te vrolijken, en de ideale 'lenteboost' te geven! Wil je zolang mogelijk genieten van de lente? Maak dan gebruik van vroege voorjaarsbloeiers en late voorjaarsbloeiers, zodat je de hele lente bloemen hebt. Narcissen zijn vroege voorjaarsbloeiers en tulpen zijn late voorjaarsbloeiers. Daarnaast heb je vroegbloeiende narcissen en laatbloeiende tulpen om een lente lang van voorjaarsbloeiers te genieten.

Voorjaarsbollen bestellen

Het is heel eenvoudig om bij ons voorjaarsbollen online te bestellen. Wij Leveren deze per post aan huis zodra het tijd is om de voorjaarsbollen te planten. Onze webshop met bloembollen bevat niet alleen tulpenbollen en narcissenbollen, maar ook dahliaknollen en bloemenzaden.

Vroege voorjaarsbloeiers

De bloei van narcissen is vaak een van de eerste tekenen van de lente. Uit de meeste narcissenbollen komen meerdere bloemen die een heerlijke geur verspreiden. Echt genieten dus. In de maanden maart t/m april staan de narcissen in bloei. Toeristen vanuit de hele wereld en eigen land reizen naar de wereldberoemde bloemenvelden in Lisse.

Narcissen zijn gemakkelijke en dankbare eerste voorjaarsbloeiers die net als vaste planten ieder jaar vanzelf terugkomen. Plant narcissenbollen van oktober tot en met december. Geef ze een zonnig plek en geniet elk voorjaar weer opnieuw.

Top 5 populairste narcissen

Om de zoektocht naar vroege voorjaarsbloeiers makkelijker te maken. Hebben wij voor jullie de 5 populairste narcissen geselecteerd.

Narcis Pink Charm

1 Narcis Pink Charm

"Heb je ook roze narcissen?"

Narcis Pink Charm is een grote witte narcis met een roze trompet. Deze vroege bloeier is erg zeldzaam aangezien de kleur roze schaar is in de narcissen familie. Perfect om je tuin op te vrolijken, en de ideale 'lenteboost' te geven.

 

Narcis Bridal Crown

2 Narcis Bridal Crown

"Hmmm die geur, het is voorjaar!"

Zo zoet ruikt de lente. Qua geur is de Narcis Bridal Crown verreweg de lekkerste. Narcis Bridal Crown is dubbelbloemig en heeft een crème-witte kleur.

 

Narcis Curlew

3 Narcis Curlew

"Hey, was jij niet eerst geel?"

De Narcis Curlew is buitengewoon omdat deze kleinbloemige narcis doorkleurt. De bloemblaadjes zijn crème-witte en de trompet is lichtgeel als deze net in bloei komt. Later kleurt de trompet door naar dezelfde crème-witte kleur als de bloemblaadjes, dit maakt de bloem erg elegant. De narcis Curlew is meerbloemig en heeft zoals de naam al aangeeft meerdere bloemen per steel. Bovendien ruikt ook deze narcis heerlijk.

 

Narcis Manly

 

4 Narcis Manly

"De favoriet van de kweker!"

Narcis Manly is volgens onze kweker Henk de chicste narcis. De dubbele narcis heeft prachtige wit/creme/oranje tinten. De Narcis Manly is wel een laatbloeier, ongeveer dezelfde bloeitijd als de tulp.

 

Narcis Martinette

5 Narcis Martinette

"Ruik mij eens!"

De Narcis Martinette is echt een eye-catcher vanwege de kleine geel-oranje bloemetjes. De narcis verspreid een heerlijke geur door je tuin of in een vaasje in huis.

Late voorjaarsbloeiers

De tulp is een laatbloeiende soort en dus ideaal voor een verspreide bloei in je tuin! Een heel mooi dessert voor je tuin in de late lente.

 

Tulp Ice Cream

 

1 Tulp Ice Cream

"Is het een tulp? is het een ijsje? het is allebei!"

Net een ijsje! Dit is het resultaat als je een dubbele witte tulp kruist met een dubbele rode tulp. De tulp Ice Cream heeft hierdoor wel een heel bijzondere uitstraling voor een roze tulp.

Tulp Paul Schrerer

2 Tulp Paul Schrerer

"De enige echte zwarte tulp"

Deze zwarte tulp is genaamd Paul Schrerer en is een laatbloeier. De kleur is eigenlijk diep donkerpaars, maar voor het oog kleuren ze zwart.

 

Tulp Dreamtouch

3 Tulp Dreamtouch

"Dubbelbloemige tulp"

Deze dubbelbloemige beauty lijkt soms roze maar kan ook naar paars kleuren. Supermooie grote bloem die helemaal opengaat. Deze dubbelbloemige tulp genaamd Dreamtouch is een aanwinst voor iedere tuin.

 

Tulp Marit

4 Tulp Marit

"Roze Tulp in pasteltinten"

Lekkere zoete pasteltinten. De roze met gele kleur doet me altijd denken aan een heerlijke sorbet. De roze tulpenbloemen van Tulp Marit kunnen echt heel groot worden. Echt een toevoeging voor je tuin.

 

Tulp Queensland

5 Tulp Queensland

"Is dit een tulp?"

Als Tulp Queensland net gaat bloeien is ze donkerroze-wit en naarmate ze langer bloeit wordt ze steeds lichter roze. Deze pioentulp heeft dubbele bloemen voorzien van een vrolijke ruches. Een late bloeier die niet al te lang wordt (ca. 30 cm).

Kies nu je favoriete narcissen- en tulpenbollen. Wij verzenden de doos vol bloemengeluk binnen enkele dagen.