Bijzondere Tulpen

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bijzondere tulpenbollen

"Maak je tuin spectaculair met onze exclusieve en bijzondere tulpen van onze eigen kwekerij."

Wat maakt een tulp bijzonder? Volgens ons komt het doordat ze opvallen door hun buitengewone uiterlijk, een interessant verleden hebben of omdat ze erg zeldzaam zijn. Zo'n bijzondere tulp maakt het verschil in je tuin. Vooral omdat je ze niet in elke tuin ziet. Je vriendinnen en familieleden zullen verbijsterd zijn na het zien van zulke bijzondere tulpen. Het geeft net het beetje extra aan je tuin. Echt een unieke twist! 

Bijzondere tulpen van FAM Flower Farm

Alle tulpenbollen worden zelf gekweekt in onze kwekerij. Je ontvangt van ons een grote maat tulpenbol zodat je mooie volle tulpen kunt verwachten. 

De bijzondere tulp Esprit is een gloednieuwe en exclusieve variëteit. Zalm/roze/geel met dubbele bloemen en sterk gefranjerde randen. De kleur verandert tijdens de bloeitijd. Als je iets spectaculairs in je tuin wilt, dan heb je het nu gevonden! Na een lange winterperiode verlang je naar de lente. De aangename temperaturen en de eerste zonnestralen geven je al het eerste heerlijke lentegevoel. Tulpen maken natuurlijk het lente gevoel compleet. 

Tulp Esprit

De roze tulp Brest is niet alleen dubbelbloemig, maar heeft ook nog eens een gefranjerd witte rand. Een prachtig gezicht in de tuin en ook goed te combineren met bijvoorbeeld tulp Brisbane.

Bijzondere tulp Amazing parrot is een parkiettulp. Deze tulp heeft gedraaide en gefranjerde blaadjes en lijkt hierdoor wel op een schilderij.

Bijzondere tulpen cadeau geven

Je kunt bijzondere tulpen natuurlijk planten in je eigen tuin, maar deze tulpen zijn ook heel leuk om cadeau te geven. Tulpen staan namelijk voor liefde. Daarnaast ontvang je bij iedere order het FAM Magazine, wat een leuk extraatje is om bij het cadeau te geven. Onze tulpenbollen zijn van een groot formaat, zodat er in april t/m mei volle tulpen bloeien.  

Andere tulpen

Van enkele tot dubbele tulpen: welke tulp is bijzonder op zich. Tulpen komen natuurlijk in allerlei verschillende kleuren en vormen. Zo vind je rode tulpen, gele tulpen en witte tulpen in ons assortiment. Daarnaast vind je zelf de zwarte tulp en oranje tulpen in ons assortiment. 

Bijzondere tulpenbollen bestellen

Bij FAM Flower Farm kun je gemakkelijk bijzondere tulpen online bestellen. Wij leveren deze per post aan huis zodra het tijd is om de tulpenbollen te planten (vanaf oktober t/m half december). Bovendien hebben we meer dan alleen tulpen, we hebben namelijk ook narcissenbollen, dahliaknollen en bloemenzaden. Onze bloembollen zijn zeer geliefde voorjaarsbloeiers en zomerbloeiers die elke tuin transformeren naar een feestje. Bekijk ook onze bijzondere dahlia's en bijzondere narcissen.

Wanneer zijn bijzondere tulpen te koop?

Vanaf 1 juli t/m begin december zijn tulpen bloembollen te koop bij FAM Flower Farm. Alle tulpenbollen worden gekweekt in onze kwekerij in Lisse. De tulpenbollen worden thuisbezorgd als het tijd is om de bollen te planten. Dit is in de maanden oktober, november of december. Plant de bollen echter niet later dan 15 december, omdat het dan te koud is voor de bollen om wortels te maken. 

Volg het verhaal van onze familie kwekerij

Als je ons volgt op Instagram of Facebook kun je het verhaal over onze dahliaknollen, onze kwekerij en de seizoenen volgen. Geniet van de prachtige Hollandse bloemenvelden. Ook geven wij handige tuintips en lichten we speciale variëteiten uit. Op Pinterest kan je alle mooie tulpen foto’s makkelijk bekijken en pinnen op je eigen bord.