Business to Business

Wilt u een BTW factuur ontvangen van uw bestelling?

Stuur ons even een mailtje en dan sturen we de factuur per omgaande toe! In uw acccount kunt u deze helaas niet vinden.

 

Wilt u bestellen zonder BTW vanuit Belgie of een ander EU land?

Indien u beschikt over een geldig BTW nummer voor Europese handel dan kunt u bij ons ook bestellen zonder dat de BTW wordt berekend.

Bij het afronden van uw order kiest u bij het betaalscherm voor de optie "Zakelijke bestelling >150 euro, stuur mij een factuur". 

U hoeft dan nog niet te betalen. Graag ontvangen wij uw BTW nummer en zodra we die hebben sturen we u een factuur exclusief de BTW geldend voor het land waarin u bent gevestigd. 
Op deze website kunt u checken of uw BTW nummer geschikt is: https://ec.europa.eu/taxation_customs/vies
Vul daarbij ons BTW nummer in om the matchen: (NL) 86 47 67 389 B01

Gezien de hoeveelheid administratieve handelingen en aparte betaling hanteren wij hierbij een minimum order van 150 Euro. U kunt de BTW ook gewoon afrekenen en via uw administratie terugvragen. 

 

Groothandel & wederverkoop

Heeft u een pluktuin, een kwekerij of wilt u onze bollen, bloemenzaden of knollen verkopen via uw winkel of website, dan sturen wij u graag onze groothandelsprijslijst. Vraag deze aan via info@famflowerfarm.com.

Het minimum bestelbedrag is 250 euro en de minimum bestelhoeveelheid is:

  • Dahlia's: 25 knollen per soort
  • Bloembollen: 10 zakjes per soort
  • Bloemenzaden: 5 zakjes per soort

FAM Flower Farm exporteert de producten naar alle landen binnen de EU maar ook daarbuiten, hierbij is een phytosanitair certificaat vereist. 

 

Relatiegeschenken

Onze pakketten zijn altijd verpakt als cadeau dus ideaal als relatiegeschenk, kerstpakket of cadeau.
We denken graag met u mee bij het samenstellen van uw eigen "box full of happiness". Voor iedere prijsklasse zijn er mogelijkheden. 

 

Fondsenwerving

Wij helpen ook graag bij het organiseren van fondsenwerving voor uw school of (sport)vereniging. Wij kunnen een goede marge geven en dahliaknollen, bloembollen en bloemzaden brengen altijd blijdschap!