Narcissen in vaas Top 5

Narcissen in vaas
Bezig met laden...
Narcissen in vaas Top 5

Narcissen zijn mooi in je tuin, maar veel narcissen kan je ook gebruiken als snijbloemen. Je kunt ze dan afsnijden en in een vaas zetten. Je moet wel opletten dat je de narcissen niet in een vaas zet met andere soorten bloemen, ze geven namelijk wat slijm af wat niet goed voor de andere bloemen is. Onze collectie bloemvaasjes is zeer geschikt om voor narcissen te gebruiken.

1 Petit Four met een roze vaasje

De narcis Petit Four is een mooie dubbele narcis, dit betekend dat hij twee keer zoveel bloembladeren heeft dan een gewone narcis. De kleur van deze narcis is geel met aan de binnenkant wat meer rozige tinten. Deze roze tinten van Petit Four staan prachtig met onze roze vaasjes. De roze kleur van de narcissen vaas komt een beetje terug in de narcis zelf, hierdoor staat deze combinatie prachtig.

 

2 Innovator met een heldere vaas

De Innovator is een bijzondere narcis. Hij heeft bladeren met een felle gele kleur aan de buitenkant en meer naar de binnenkant zitten ook blaadjes met een oranje kleur. Dit maakt deze narcis erg speciaal. Doordat deze narcis al veel kleur heeft, past een heldere vaas er perfect bij. De heldere kleur van de narcissen vaasjes zorgt ervoor dat de felle kleuren van de tulp eruit springen.

 

3 Sorbet met een groen vaasje

Sorbet is een witte narcis waarbij de binnenste bloemblaadjes een ster vormen. Dit ziet er prachtig uit. Doordat deze narcis niet heel veel kleur heeft, staat hij heel mooi in een fel gekleurde vaas. Een groen vaasje zou prachtig staan, vooral een wat donkerdere of fellere groene kleur. Deze combinatie valt echt op in je huis.

 

4 Manly met een oranje vaasje

Manly is een chique dubbele narcis met witte, crème en oranje tonen. Deze boem bloeit wat later in het seizoen. Het is een prachtige bloem om af te snijden en in een vaas te zetten. Dit is een hele mooie toevoeging in je huis. Manly staat heel mooi in een van onze oranje vaasjes. De witte of crème kleurige bloem staat prachtig bij de mooie oranje kleur van de vaasjes. Soms heeft de narcis Manly ook een oranje toon, dit komt dan mooi terug in de narcissen vaas. Dit zorg voor een mooie kleuren combinatie.

 

5 Martinette met een geel vaasje

Onze prachtige narcis Martinette is een is een meerbloemige narcis. Dit houdt in dat deze narcis meer dan één bloem aan een steel groeit. Dit ziet er prachtig en vol uit. Deze narcis heeft een felle gele kleur met een oranje kroon. Deze narcis staat prachtig in een vaas. Je hebt bij deze bloem niet veel stelen nodig om een volle vaas te hebben. Daarom staat Martinette heel mooi in een wat smallere narcis vaas. Een gele vaas zou prachtig staan bij Martinette. Hierdoor komt de gele kleur van de narcis erg naar boven en valt de oranje kroon ook heel erg op. Deze combinatie geeft echt een lente gevoel.

 

Andere mogelijkheden

Er zijn natuurlijk veel meer verschillende narcissen die mooi staan bij onze vaasjes. Je kunt ook zelf je eigen favoriete samenstelling maken. We hebben allerlei verschillende vormen en kleuren vazen. Van een doorzichtige kleur tot aan donker groen en roze. Veel van onze vazen hebben ook een cijfer, 1, 2 of 3. Dit staat voor de sterkte van de kleur. Ze vazen hebben dezelfde kleur soort bijvoorbeeld rood, maar 3 is dan een lichtere kleur en 1 een wat fellere kleur. Met deze verschillende kleuren kun je ook hele mooie samenstellingen maken.

 

Andere mooie narcissen

 

Andere mooie vaasjes