Tulpen in vaas Top 5

Tulpen in vaas
Bezig met laden...
Tulpen in vaas Top 5

Tulpenbollen kun je heel goed gebruiken als snijbloemen. Je kunt ze dan afsnijden en in een vaasje zetten. Hierdoor kan je van je tulpen genieten in je tuin, maar ook in je huis. In deze blog laten wij onze top 5 zien van onze favoriete tulpen in vaas. Welke kleur vaas is mooi bij welke tulpen? Onze mening lees je hier.

1 Columbus met een roze vaasje 

Als eerste onze favorieten tulp Columbus. Dit is een prachtige roze dubbele tulp. Deze tulp heeft een mooie donkerroze kleur met witte rand aan de randen van de bloemblaadjes. Deze randjes geven een bijzonder effect. Daarom is deze tulp ook een van onze favorieten. De mooie donkerroze kleur staat prachtig bij onze roze vaasjes. Vooral de wat lichtere kleuren roze. Hiermee valt de donkerroze kleur van Columbus nog steeds op. Doordat Columbus een dubbele tulp is, geven ze een volle uitstraling en zal de vaas dus prachtig vullen.

 

2 Noordeinde met een paars vaasje 

Noordeinde is ook een van onze favoriete tulpen. Het is een witte tulp met gefranjerde bloemblaadjes. De effen witte kleur geeft je tuin en huis een frisse uitstraling. Je kunt deze tulpen in een wat fellere kleur vaas zetten. Wij vinden dat deze tulp perfect past in paarse vaasjes. De witte kleur van Noordeinde staat prachtig in deze paarse kleur van de vaasjes. Deze combinatie valt erg op in je huis en geeft je huis wat meer kleur en vrolijkheid.

 

3 Hemisphere met een helder vaasje

Onze tulp Hemisphere is een bijzondere tulp. De tulpen van deze bollen kunnen verschillende kleuren krijgen. Ze ontwikkelen in de kleuren rood, roze en wit. Als de bloemen rijper worden, ontstaat er een mengsel van vlekjes en streepjes op de bloemblaadjes. Deze tulp op zichzelf is al een kleurenfeestje. Omdat deze tulp al een prachtige kleuren variatie is staat hij prachtig in een helder vaasje. Een doorzichtig vaasje laat de verschillende kleuren van Hemisphere mooi naar boven komen. Deze combinatie maakt jouw huis echt een feestje.

 

4 Royal Ad Rem met een geel vaasje

De tulp Royal Ad Rem is een prachtige oranje tulp met een gele rand. Dit geeft een vurig effect. De tulp zal echt opvallen in je huis. Daarnaast heeft Royal Ad Rem ook een heerlijke zoete geur. Royal Ad Rem staat heel mooi in gele vaasjes. De gele vaas laat de randen van de tulp opvallen. Vooral vaasjes met een licht gele kleur vinden wij een goede optie. Het geeft je huis een warme invulling. Deze combinatie zorgt echt voor een lente gevoel.

 

5 Greenmile met een groen vaasje

Greenmile is een bijzondere tulp. Hij heeft een kleur dat verschilt van groen naar geel en soms een mis van beide kleuren. De tulp bloeit heel lang en is erg stevig. Ze zijn dus perfect voor in vazen. Deze groen/gele tulp staat prachtig in een van onze groene vaasjes. Hiermee komt de groenige kleur in de tulpen ook een beetje naar boven. Een groene vaas zelf valt al erg op in je huis en dan de mooie groen/gele tulp Greenmile erin maakt hem helemaal af.

 

Er zijn natuurlijk nog véél meer mooie combinaties. Je kunt natuurlijk zelf ook je eigen favoriete combinatie maken. We hebben namelijk nog veel meer verschillende tulpen en vazen. Ook kun je andere snijbloemen zoals sommige dahliaknollen, narcissen en bloemenzaden planten. De andere snijbloemen kunnen natuurlijk ook in vaasjes gezet worden.

 

Andere tulpen voor in een vaas

Andere mooie vaasjes